Betaal met Bankoverschrijving in andere categorieën

Tirendo

Autorijden doe je het liefst veilig met goede banden. Tirendo biedt kwaliteitsvolle autobanden aan voor alle automodellen. Tirendo heeft ook velgen, motorbanden en industriële banden in haar assortiment.

Betalingsmogelijkheden

Tirende biedt heel wat betaalmogelijkheden aan. Je kan er betalen met Paypal, bankoverschrijving, bancontact of een van je kredietkaarten zoals Visa, MasterCard of American Express.

Bankoverschrijving Bankoverschrijving bezahlung mogelijk

Levering

Bij Tirendo betaal je standaard € 9,90 verzendkosten per wiel of velg.
Meer informatie
Naar shop Bezoek Tirendo

Fotogeschenk

Via Fotogeschenk kan je al je fotogeschenken van foto's op canvas, plexiglas of behang tot puzzels bestellen. Je favoriete foto's worden vereeuwigd in de vorm van het ideale cadeau voor je geliefden.

Betalingsmogelijkheden

Bij Fotogeschenk betaal je hoe je zelf wil. Dat kan via Paypal, iDeal, Giropay, Bancontact (MisterCash, Maestro), bankoverschrijving, Credit Card (Master Card en Visa) of Sofort. Heb je een giftcard? Ook daar kan je mee betalen. Wanneer je giftcard niet de volledige waarde van je bestelling bedraagt, kan je een deel met de giftkaart betalen en het overige bedrag met de door jou gekozen betaalmethode.

Bankoverschrijving Bankoverschrijving bezahlung mogelijk

Levering

De meeste fotogeschenken kunnen de volgende dag geleverd worden wanneer je voor 15 uur bestelt en betaalt en kiest voor de spoedoptie. Dat geldt voor foto afdrukken en fotovergrotingen op fotopapier. Canvas foto's, foto op aluminium, forex, posters, fine art prints, tuinposters en buitenposters die voor middernacht of 24u00 worden besteld via de spoedoptie, zullen binnen 1 werkdag verzonden worden. Alle andere fotogeschenken worden binnen de 2 tot 4 werkdagen geleverd. Extra grote geschenken hebben een levertijd van 4 tot 10 werkdagen.
Meer informatie
Naar shop Bezoek Fotogeschenk

Tonershop.be

Vind de perfecte en kwaliteitsvolle inkt voor je printer bij Tonershop.be. Deze webshop biedt inktcartridges aan voor alle mogelijke modellen van printers. Kies voor cartridges in kleur of zwart-wit.

Betalingsmogelijkheden

Je betaalt bij Tonershop.be via iDEAL, Paypal of online bankieren (via bankapps zoals Belfius en ING). Je kan ook kiezen om te betalen in de webshop via bancontact (Maestro en Mister Cash), credit card (Visa of MasterCard) of bankoverschrijving aan de hand van een factuur.

Bankoverschrijving Bankoverschrijving bezahlung mogelijk

Levering

Wanneer je voor meer dan 30 euro aan producten koopt bij Tonershop.be betaal je geen verzendkosten.
Meer informatie
Naar shop Bezoek Tonershop.be

Erovibes

Maak het nog leuker in de slaapkamer alleen of met twee dankzij de seksspeeltjes van Erovibes. Je verbetert met hun producten niet alleen je seksleven maar hebt ook meer plezier.

Betalingsmogelijkheden

Je kiest zelf hoe je betaalt bij Erovibes. Dat kan met Paypal, Klarna, Bancontact, een van je kredietkaarten (Visa of MasterCard) of bankoverschrijving.

Bankoverschrijving Bankoverschrijving bezahlung mogelijk

Levering

De verzendkosten zijn € 4,90 voor verzendingen van minder dan € 45. Voor verzendingen met een hogere waarde betaal je geen verzendkosten. Je kunt je bestelling 1 tot 3 dagen na het bestellen verwachten.
Meer informatie
Naar shop Bezoek Erovibes

Hotel - Bankoverschrijving

Filter Winkels op

Hotelreserveringen betalen met bankoverschrijving

Welkom bij Online Winkel België! Op deze pagina vind je een overzicht van online winkels waar je hotelreserveringen kunt maken en betalen met een bankoverschrijving. Hier bieden we alle informatie die je nodig hebt over het betalen van hotelboekingen met een bankoverschrijving.

Wat is een bankoverschrijving?

Een bankoverschrijving is een betalingsmethode waarbij je het verschuldigde bedrag handmatig overmaakt naar de rekening van de verkoper. Bij het betalen van hotelreserveringen met een bankoverschrijving vul je de nodige gegevens in en maak je het geld rechtstreeks over van je eigen bankrekening naar de rekening van de online hotelboekingsservice.

Voordelen van betalen met een bankoverschrijving

Het betalen van hotelreserveringen met een bankoverschrijving biedt verschillende voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom betalen met een bankoverschrijving handig kan zijn:

  • Flexibiliteit: Met een bankoverschrijving heb je de flexibiliteit om het bedrag op een geschikt moment over te maken binnen de gestelde betalingstermijn.
  • Geen creditcard nodig: Als je geen creditcard hebt of liever geen creditcardgegevens wilt delen, biedt een bankoverschrijving een alternatieve betaalmethode.
  • Overzicht: Je hebt een duidelijk overzicht van de betaling en kunt alle details en transactiegegevens in je bankafschriften terugvinden.

Online winkels waar je hotelreserveringen met een bankoverschrijving kunt betalen

Bij Online Winkel België hebben we een selectie van online hotelboekingsservices waar je hotelreserveringen kunt maken en betalen met een bankoverschrijving. Bekijk het overzicht van winkels en ontdek de verschillende mogelijkheden om je ideale hotelverblijf te boeken en te betalen via deze veilige en vertrouwde betaalmethode.