Betaal met Bankoverschrijving in andere categorieën

Tirendo

Autorijden doe je het liefst veilig met goede banden. Tirendo biedt kwaliteitsvolle autobanden aan voor alle automodellen. Tirendo heeft ook velgen, motorbanden en industriële banden in haar assortiment.

Betalingsmogelijkheden

Tirende biedt heel wat betaalmogelijkheden aan. Je kan er betalen met Paypal, bankoverschrijving, bancontact of een van je kredietkaarten zoals Visa, MasterCard of American Express.

Bankoverschrijving Bankoverschrijving bezahlung mogelijk

Levering

Bij Tirendo betaal je standaard € 9,90 verzendkosten per wiel of velg.
Meer informatie
Naar shop Bezoek Tirendo

Fotogeschenk

Via Fotogeschenk kan je al je fotogeschenken van foto's op canvas, plexiglas of behang tot puzzels bestellen. Je favoriete foto's worden vereeuwigd in de vorm van het ideale cadeau voor je geliefden.

Betalingsmogelijkheden

Bij Fotogeschenk betaal je hoe je zelf wil. Dat kan via Paypal, iDeal, Giropay, Bancontact (MisterCash, Maestro), bankoverschrijving, Credit Card (Master Card en Visa) of Sofort. Heb je een giftcard? Ook daar kan je mee betalen. Wanneer je giftcard niet de volledige waarde van je bestelling bedraagt, kan je een deel met de giftkaart betalen en het overige bedrag met de door jou gekozen betaalmethode.

Bankoverschrijving Bankoverschrijving bezahlung mogelijk

Levering

De meeste fotogeschenken kunnen de volgende dag geleverd worden wanneer je voor 15 uur bestelt en betaalt en kiest voor de spoedoptie. Dat geldt voor foto afdrukken en fotovergrotingen op fotopapier. Canvas foto's, foto op aluminium, forex, posters, fine art prints, tuinposters en buitenposters die voor middernacht of 24u00 worden besteld via de spoedoptie, zullen binnen 1 werkdag verzonden worden. Alle andere fotogeschenken worden binnen de 2 tot 4 werkdagen geleverd. Extra grote geschenken hebben een levertijd van 4 tot 10 werkdagen.
Meer informatie
Naar shop Bezoek Fotogeschenk

Tonershop.be

Vind de perfecte en kwaliteitsvolle inkt voor je printer bij Tonershop.be. Deze webshop biedt inktcartridges aan voor alle mogelijke modellen van printers. Kies voor cartridges in kleur of zwart-wit.

Betalingsmogelijkheden

Je betaalt bij Tonershop.be via iDEAL, Paypal of online bankieren (via bankapps zoals Belfius en ING). Je kan ook kiezen om te betalen in de webshop via bancontact (Maestro en Mister Cash), credit card (Visa of MasterCard) of bankoverschrijving aan de hand van een factuur.

Bankoverschrijving Bankoverschrijving bezahlung mogelijk

Levering

Wanneer je voor meer dan 30 euro aan producten koopt bij Tonershop.be betaal je geen verzendkosten.
Meer informatie
Naar shop Bezoek Tonershop.be

Erovibes

Maak het nog leuker in de slaapkamer alleen of met twee dankzij de seksspeeltjes van Erovibes. Je verbetert met hun producten niet alleen je seksleven maar hebt ook meer plezier.

Betalingsmogelijkheden

Je kiest zelf hoe je betaalt bij Erovibes. Dat kan met Paypal, Klarna, Bancontact, een van je kredietkaarten (Visa of MasterCard) of bankoverschrijving.

Bankoverschrijving Bankoverschrijving bezahlung mogelijk

Levering

De verzendkosten zijn € 4,90 voor verzendingen van minder dan € 45. Voor verzendingen met een hogere waarde betaal je geen verzendkosten. Je kunt je bestelling 1 tot 3 dagen na het bestellen verwachten.
Meer informatie
Naar shop Bezoek Erovibes

Laptop - Bankoverschrijving

Filter Winkels op

Laptop betalen met bankoverschrijving: Veilig en gemakkelijk

Veilig en betrouwbaar laptops kopen met bankoverschrijving

Welkom op de pagina waar je alles kunt ontdekken over het betalen van laptops met bankoverschrijving bij online winkels. Bankoverschrijving is een veilige en betrouwbare betaalmethode waarmee je gemakkelijk laptops kunt aanschaffen zonder gebruik te maken van een creditcard of andere betaalplatforms. Met bankoverschrijving kun je betalingen rechtstreeks van je bankrekening naar de verkoper overmaken, waardoor je volledige controle hebt over je transacties.

Waarom kiezen voor bankoverschrijving bij het kopen van een laptop?

Het gebruik van bankoverschrijving als betaalmethode bij het kopen van een laptop biedt verschillende voordelen:

  • Veiligheid: Bankoverschrijvingen zijn beveiligd en je persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden.
  • Geen extra kosten: In de meeste gevallen zijn er geen extra kosten verbonden aan het betalen met bankoverschrijving.
  • Controle: Met bankoverschrijving behoud je volledige controle over je transacties en kun je het betaalproces nauwkeurig volgen.
  • Betaling op maat: Bankoverschrijving stelt je in staat om het exacte bedrag van de laptop te betalen, zonder afhankelijk te zijn van vaste betalingslimieten.

Hoe kun je een laptop betalen met bankoverschrijving?

Het proces van het betalen van een laptop met bankoverschrijving is eenvoudig en volgt enkele stappen:

  1. Kies de laptop die je wilt kopen bij een online winkel die overschrijving aanbiedt.
  2. Ga naar het afrekenproces en selecteer bankoverschrijving als je gewenste betaalmethode.
  3. Je ontvangt de benodigde betalingsinformatie, zoals de naam van de begunstigde, het rekeningnummer en eventuele referentiecodes.
  4. Maak een bankoverschrijving vanuit je eigen bankomgeving naar de rekening van de verkoper. Zorg ervoor dat je alle relevante gegevens correct invoert.
  5. Wacht tot de betaling is verwerkt. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van de banken en het land.
  6. Zodra de betaling is ontvangen, zal de verkoper de laptop verzenden en kun je binnenkort genieten van je nieuwe aanwinst.

Ontdek online winkels waar je laptops met bankoverschrijving kunt betalen

Op Online Winkel België vind je een uitgebreid overzicht van online winkels die betalingen via bankoverschrijving accepteren voor laptops. Bezoek onze website en ontdek de verschillende opties.