Bestel Meubels met Bankoverschrijving - Winkeloverzicht België

Deze pagina geeft een overzicht van Meubels. Betaal met Bankoverschrijving. ✓ Winkeloverzicht ✓Meubels betalen met Bankoverschrijving ✓ Veilig, makkelijk & snel winkelen dankzij Bankoverschrijving! ✓ zeer actueel


EU GardenCenter

EU GardenCenter biedt de mooiste planten en bloemen aan voor in huis en buiten. Fleur uw tuin op of maak het binnen gezellig met uw favoriete bloemen, de mooiste planten of ga voor meer groen met een nieuwe boom.

Betalingsmogelijkheden

U kan bij EU GardenCenter betalen via Paypal, iDeal of een van de overige betaalmethoden kiezen. U kan betalen met Bancontact, Creditcard (Visa en Mastercard) of via overschrijving.

Bankoverschrijving Bankoverschrijving bezahlung mogelijk

Levering

Al de leveringen van EU GardenCenter worden verzorgd door DPD. De verzendkosten worden bepaald door de grootte en het gewicht van uw pakket. U krijgt steeds het trackingsnummer naar u toegestuurd zodat u uw pakket op elk moment kan volgen.
Meer informatie
Naar shop Bezoek EU GardenCenter

Mobistoxx

Mobistoxx is de woonwinkel waar je de meest stijlvolle en budgetvriendelijke meubels vindt om van je huis een echte thuis te maken. Koop je comfortabele bed, nieuwe bank of gezellig eettafel online bij Mobistoxx.

Betalingsmogelijkheden

Bij Mobistoxx kan je op verschillende manieren veilig betalen. Dat kan via iDeal, Paypal, bankoverschrijving, kredietkaart of e-banking. Je kan met volgende kredietkaarten betalen in de online woonwinkel: Maestro, Mister Cash, bancontact, MasterCard, Visa en American Express.

Bankoverschrijving Bankoverschrijving bezahlung mogelijk

Levering

De standaardlevering die aangeboden wordt door Mobistoxx is volledig gratis. Enkel wanneer je voor de gespecialiseerde levering kiest, betaal je een kleine meerkost van maximum 109,99 euro.
Meer informatie
Naar shop Bezoek Mobistoxx

Livengo

Heb jij ook een slaapkamer met karakter? Creëer de slaapkamer van je dromen dankzij Livengo. Op de webshop koop je stijlvolle bedden en de meest comfortabele matrassen.

Betalingsmogelijkheden

Livengo biedt de mogelijkheid aan om te betalen bij de levering. Dat kan via bankoverschrijving, cash of bancontact.

Bankoverschrijving Bankoverschrijving bezahlung mogelijk

Levering

Livengo rekent voor alle bestellingen € 40 bezorg- en montagekosten gerekend. Bestel je beddengoed? Dan betaal je € 6,95 verzendkosten. De gemiddelde levertijd is 3 weken.
Meer informatie
Naar shop Bezoek Livengo

Meubels - Bankoverschrijving

Filter Winkels op

Meubels betalen met bankoverschrijving

Welkom bij Online Winkel België! Op deze pagina vind je een overzicht van online winkels waar je meubels kunt kopen en betalen met een bankoverschrijving. Hier ontdek je alles wat je moet weten over het betalen van meubels met een bankoverschrijving.

Wat is een bankoverschrijving?

Een bankoverschrijving is een veelgebruikte betaalmethode waarbij je het verschuldigde bedrag handmatig overmaakt naar de rekening van de verkoper. Bij het betalen van meubels met een bankoverschrijving vul je de nodige gegevens in en maak je het geld rechtstreeks over van je eigen bankrekening naar de rekening van de webwinkel.

Voordelen van betalen met een bankoverschrijving

Het betalen van meubels met een bankoverschrijving biedt verschillende voordelen. Hier zijn een paar redenen waarom betalen met een bankoverschrijving handig kan zijn:

  • Veiligheid: Betalen via een bankoverschrijving wordt als een veilige manier van betalen beschouwd. Je hebt controle over de betaling en hoeft geen persoonlijke of gevoelige gegevens, zoals creditcardinformatie, te verstrekken.
  • Geen extra kosten: In veel gevallen zijn er geen extra kosten verbonden aan het betalen met een bankoverschrijving. Je betaalt alleen het bedrag van de meubels zonder extra transactiekosten.
  • Flexibiliteit: Betalen met een bankoverschrijving geeft je de flexibiliteit om het bedrag op je eigen tempo over te maken. Je hebt geen haast om direct te betalen zoals bij andere betaalmethoden.

Online winkels waar je meubels met een bankoverschrijving kunt betalen

Bij Online Winkel België vind je een selectie van online winkels waar je meubels kunt kopen en betalen met een bankoverschrijving. Ontdek de verschillende webshops en retailers die betaling via bankoverschrijving accepteren en geniet van de mogelijkheid om je gewenste meubels te kopen met deze betrouwbare betaalmethode.