Bestel Vliegtickets met PayPal - Winkeloverzicht België

Deze pagina geeft een overzicht van Vliegtickets. Betaal met PayPal. ✓ Winkeloverzicht ✓Vliegtickets betalen met PayPal ✓ Veilig, makkelijk & snel winkelen dankzij PayPal! ✓ zeer actueel


CheapOair

Met cheapOair betaal je nooit meer te veel voor je vliegticket. Zij zoeken de geschikte vlucht voor jouw prijs en profiel. Met hun price-matching feature onderscheiden ze zich van de concurrentie. Je krijgt een uitgebreide uitleg en tips over bagage en de vlucht zelf. Op die manier proberen ze alle stress die meekomt met een vliegvakantie te verminderen.

Betalingsmogelijkheden

Bij CheapOair betaal je jouw vliegtickets met PayPal, Creditcard, Mastercard, Visa, Amex, Asta, Arc, Discover, Diners Club of UnionPay.

PayPal PayPal bezahlung mogelijk

Levering

n.v.t.
Meer informatie
Naar shop Bezoek CheapOair

Qatar Airways

Geniet van premium vliegvakanties bij QatarAirways. Met hun services plan je heel je trip zonder stress. De site biedt verschillende mogelijkheden aan om jouw reis gestructureerd weer te geven zodat je op je bestemming nergens meer over hoeft na te denken.

Betalingsmogelijkheden

Bij QatarAirways betaal je met Apple Pay, PayPal, Google Pay, SOFORT Banking, iDeal, Western Union, Masterpass of Creditcard.

PayPal PayPal bezahlung mogelijk

Levering

n.v.t.
Meer informatie
Naar shop Bezoek Qatar Airways

Iberia

Iberia is een luchtvaartmaatschappij die zich in het Iberisch schiereiland vestigt. Zij bieden u veilige en redelijk geprijsde vluchten. Daarnaast kunt u ook via Iberia hotels en autoverhuur boeken zodat u alle zaken al in orde heeft gebracht voor uw reis.

Betalingsmogelijkheden

Bij Iberia betaal je met Visa, American Express, UATP/Airplus, Diners Club, Mastercard, Access, Visa Electron, PayPal, SOFORT en Aplazame.

PayPal PayPal bezahlung mogelijk

Levering

n.v.t.
Meer informatie
Naar shop Bezoek Iberia

Vliegtickets - PayPal

Filter Winkels op

Over betalen met PayPal

Bij OnlineWinkelsBelgië streven we ernaar u een gemakkelijke en veilige manier te bieden om uw vluchten te betalen. Met PayPal kunt u genieten van een naadloze betalingservaring, waardoor uw reisboekingen probleemloos verlopen. Ontdek hoe u PayPal kunt gebruiken om uw vliegtickets te kopen en profiteer van de voordelen.

Voordelen van het gebruik van PayPal voor het boeken van vliegtickets

Wanneer je online tickets koopt, biedt PayPal verschillende voordelen:

  • Veiligde betalingen: Met de geavanceerde beveiligingsmaatregelen van PayPal kun je erop vertrouwen dat je financiële gegevens beschermd zijn tijdens de transactie. PayPal maakt gebruik van encryptie en fraude detectie tools om je online aankopen te beschermen.
  • Gemak: Door je PayPal-rekening te koppelen aan de luchtvaartmaatschappij of het reisbureau van je voorkeur, kun je gemakkelijk je vluchtboekingen afronden met slechts een paar klikken. Zeg maar dag tegen het invoeren van je creditcardgegevens elke keer dat je een aankoop doet.
  • Snel afrekenen: De express checkout-functie van PayPal bespaart je tijd doordat je geen lange formulieren meer hoeft in te vullen. Met PayPal worden je betaal- en leveringsgegevens veilig opgeslagen, waardoor transacties snel en soepel verlopen.
  • Internationale betalingen: PayPal ondersteunt transacties in meerdere valuta, waardoor het een handige betaalmethode is voor het boeken van vluchten naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. Het elimineert het gedoe van het omrekenen van valuta en zorgt voor transparantie in wisselkoersen.

Hoe betaal je voor vluchten met PayPal

Om je vluchten met PayPal te betalen, volg je deze eenvoudige stappen:

  1. Selecteer de vluchtboekingssite die je wilt gebruiken op OnlineWinkelsBelgië en ga naar de betreffende webshop.
  2. Tijdens het afrekenen selecteer je de betaaloptie PayPal.
  3. Je wordt doorgestuurd naar de PayPal website, waar je kunt inloggen op je PayPal account.
  4. Bekijk de betalingsgegevens en bevestig de transactie.
  5. Als de betaling is gelukt, ontvang je een bevestigingsmail van zowel PayPal als de webwinkel.

Met PayPal is betalen voor vluchten nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ontdek het gemak en de veiligheid van het gebruik van PayPal voor je reisboekingen. Begin vandaag nog met het verkennen van online winkels op OnlineWinkelsBelgië en boek met een gerust hart je volgende reis!